Keolis var de stolte vindere af flere priser ved dette års Global Light Rail Awards i London den 6. oktober 2021. Tre af de store præmier gik til Keolis Lyon, Keolis Hyderabad og KeolisAmey Docklands.

Global Light Rail Awards er en årlig begivenhed afholdt i London og arrangeret af magasinet Tramways and Urban Transit. Det er branchens mest betydningsfulde prisoverrækkelse, som anerkender ekspertise og innovation i letbanesektoren over hele verden. Med 27 netværk på verdensplan er Keolis en global leder inden for sporvogns- og letbanedrift – en smart og bæredygtig mobilitetsløsning, der giver reelle fordele for de byer og lokalsamfund, vi betjener. Vi er derfor meget stolte over, at de teams, der driver og vedligeholder vores netværk, modtager anerkendelse fra Global Light Rail Awards.

Keolis Lyon vinder ’Bedste miljø- og bæredygtighedsinitiativ’

Keolis Lyon, der driver et stort multimodalt netværk i det sydøstlige Frankrig, var i år vindere i kategorien ’Bedste miljø- og bæredygtighedsinitiativ’, baseret på deres alsidige tilgang til at reducere energiforbruget på tværs af alle deres forretningsområder. Juryen var meget imponeret over det kollektive engagement i alle afdelinger og de positive resultater og håndgribelige virkninger. De mest imponerede præsentationer var en reduktion på 25% i energiforbruget på tværs af alle bygningsmaterialer samt en reduktion på 15% på sporvognsnettet.

Keolis Hyderabad vinder ’Årets team’

Keolis Hyderabad, der driver metrotjenesten i Hyderabad, Indien, var vindere i kategorien ’Årets team’ for sin fremragende håndtering under pandemien, der genvandt passagernes tillid og bragte dem tilbage til offentlig transport. De blev også rost for deres arbejde med lokalsamfundet for at støtte og forbedre menneskers liv.

KeolisAmey Docklands vinder ’Årets operatør’

Keolis’ datterselskab KeolisAmey Docklands, der driver Londons automatiserede Docklands Light Railway (DLR), var vindere af den eftertragtede pris ’Årets operatør’, som de tidligere også vandt i 2019. Prisen understreger DLR’s konsekvente ekspertise inden for deres ydeevne som et netværk.

Flere af Keolis’ datterselskaber bliver anerkendt ved Global Light Rail Awards

Andre af Keolis’ datterselskaber blev også anerkendt ved arrangementet. Et andet britisk datterselskab, KeolisAmey Metrolink, blev rost i kategorierne ’Årets operatør’, ’Signifikant sikkerhedsinitiativ’ og ’Rising Star’, hvor Anna Barraud blev udpeget i sidstnævnte for sit enorme engagement i at levere både Leadership Development Program og Driver Trainer Program på trods af de udfordrende omstændigheder skabt af pandemien.

Yarra Trams, administreret af Keolis Downer i Australien, blev rost meget i kategorien ’Årets vision’. Keolis Nottingham, der driver Nottingham Trams, blev rost i kategorien ’Årets projekt <50 mio. €’. RKH Qitarat, et Keolis joint venture i Qatar, kom også afsted med ros i kategorien ’Enestående ingeniørpræsentation’, som anerkendelse af de tekniske forbedringer, der er foretaget i Doha’s automatiserede metronetværk.

Stort tillykke til alle vores #TeamKeolis kollegaer over hele verden. Det var en bemærkelsesværdig aften, hvor vores forretnings succes blev fejret på mange forskellige områder. Vi glæder os til endnu mere succes næste år!