Hos Keolis sætter vi rigtig stor pris på alle vores kollegaer. Koncernen har blandt deres ansatte mange seniormedarbejdere, og det bemærkes, at seniormedarbejderne også sætter rigtig stor pris på Keolis som deres arbejdsplads. De bliver i hvert fald hos Keolis i meget lang tid, og det er bestemt ganske glædeligt.

Gennemsnitsalderen hos Keolis er steget med ét år de sidste par år, og det resulterer i, at den nu er steget til 54 år. Derudover er det også bemærkelsesværdigt, at personaleomsætningen sidste år var på otte procent, og det betyder, at en kollega i gennemsnit bliver i Keolis i næsten 13 år.

”Vi er rigtigt glade for, at så mange medarbejdere vælger at blive i Keolis i lang tid. Vi er meget stolte over at være en arbejdsplads, hvor en kollega i gennemsnit er ansat i 13 år”, siger Peter Lanng Nielsen, adm. direktør for Keolis Danmark. ”Vi ser dette som et udtryk for stor tilfredshed med vores måde at organisere arbejdet og de vilkår, som vi tilbyder den enkelte medarbejder. ”

Fleksibilitet på arbejdspladsen

Hos Keolis er det vigtigt at støtte fleksibilitet på arbejdspladsen. Derfor tilbyder Keolis muligheden for at arbejde på nedsat tid. Keolis har en del chauffører og værkstedspersonale, som arbejder på nedsat tid, så de har mulighed for at nyde fritiden med deres familie. Samtidig betyder dette også, at de har en indkomst som supplement til deres pension, og derfor er der en mulighed at lægge lidt ekstra til side til fritidsaktiviteter med familien, hvis man ønsker det.

Keolis i Danmark

Keolis i Danmark har 11 busanlæg og driver cirka 500 busser i flere regioner. Koncernen driver også driftskontrakten på letbanerne i Aarhus og Odense. Koncernen har omkring 1.700 ansatte i Danmark. I 2021 startede selskabet drift af elbusser i Odense, på Sjælland og i Nykøbing Falster, og drift af miljøvenlig HVO biodiesel i Nordjylland.

Keolis ønsker at ansætte endnu flere chauffører ind i branchen, og derfor er der fokus på rekruttering af nye chauffører. Mangfoldighed og diversitet er vigtige temaer for Keolis, og alle med interesse for branchen opfordres til at søge job som chauffør.