elbus1

Keolis indsætter nye elbusser

Keolis har netop sat 17 nye elbusser i drift på linje 500S, der kører mellem Kokkedal og Ørestaden, og hermed er en stor del af de i alt 27 busser på linjen eldrevne. Det er et stort skridt i retningen mod en grønnere kollektiv trafik.

Læs mere
1 v2

Fokus på passagererne hos Keolis

Den 22. september markerede Keolis Passengers and Innovation Day. I anledningen af Keolis’ Passengers and Innovation Day har vi i Keolis i Danmark valgt at fokusere på passagererne. Flere af vores busanlæg rundt i Danmark havde inviteret børn på besøg.

Læs mere
billede

Keolis vinder 100% elektrisk busnetværk i nordjylland

Nordjyllands Trafikselskab tildelte i marts 2022 Keolis en ny kontrakt, som indebærer drift og vedligeholdelse af et fossilfrit busnetværk med 31 busser i Nordjylland.

Kontrakten træder i kraft den 1. august 2022 og er gældende i ti år med en mulig forlængelse på yderligere seks år. Gennem kontrakten vil Keolis bidrage til fornyelsen af alle 31 busser, som inden den 1. april 2023 udelukkende vil bestå af elektriske busser.

Læs mere
billede2 2

DRIFTSSTART AF KEOLIS ODENSE LETBANE

Den 28. maj 2022 startede Keolis den første passagerkørsel af den nye letbane i Odense. Odense Letbane tildelte den 29. november 2018 Keolis en kontrakt, der omfatter drift og vedligeholdelse af letbanen i Odense. Kontraktens varighed er 15 år. Odense Letbane er det andet letbanenetværk i Danmark. 

Læs mere
Billede1

Kontraktforlængelse i Hyderabad i Indien

L&T Metro Rail Hyderabad har forlænget Keolis’ kontrakt om drift og vedligeholdelse af Hyderabads automatiserede metrosystem i yderligere tre år.

Metronetværket blev åbnet for offentligheden i 2017. Det består af tre strækninger og 57 stationer. Det transporterer over 250.000 passagerer hver dag, og er Indiens næststørste netværk.

Læs mere
IMG 1586

Keolis støtter fleksibilitet på arbejdet

Hos Keolis er det vigtigt at støtte fleksibilitet på arbejdspladsen. Derfor tilbyder Keolis muligheden for at arbejde på nedsat tid. Keolis har en del chauffører og værkstedspersonale, som arbejder på nedsat tid, så de har mulighed for at nyde fritiden med deres familie.

Læs mere
LD Keolis Train Keolis North America 2014 5

Keolis har moderniseret nærbanetrafikken i Boston, USA

Keolis Commuter Services har siden 2014 haft ansvaret for drift og vedligeholdelse af nærbanetrafikken i Boston, Massachusetts, USA, i en kontrakt med Massachussets Bay Transportation Authority (MBTA). Nærbanen omfatter 14 linjer, 141 stationer og 640 km dobbeltspor. Banen trafikeres af 500 tog, som består af i alt 90 lokomotiver og 410 togvogne. Nærbanen transporterer 35 millioner passagerer om året.

Læs mere
DSC09490

Dobbeltdækkerbusser på alternativ energi

Den 12. december 2021 startede Keolis Sverige driften af pendlerbusserne, der kører mellem byerne Göteborg og Borås, i samarbejde med den svenske offentlige trafikmyndighed Västtrafik. Netværket vil betjene 1,3 millioner passagerer om året og strækker sig over 65 kilometer. Med denne nye milepæl styrker Keolis sin tilstedeværelse i Sverige, hvor de også driver 1.600 fossilfrie busser.

Læs mere