Om du skal på arbejde, i skole eller hen til dit supermarked så kender Keolis vejen derhen og tilbage. Om du søger nye udfordringer i din karriere, kender Keolis vejen for dig. Keolis kender vejen til en bedre drift med fokus på miljø, effektivitet og gennemregnede løsninger. Keolis kender vejen fremad fordi vi snakker, lytter til vores omgivelser og handler derefter, om det så er vores medarbejdere eller passagerer – begge stemmer er lige vigtige i denne udvikling.

Keolis i Danmark

Om det er i Nordjylland, Odense eller København, har Keolis altid et formål; at levere løsninger i høj kvalitet, tilpasset lokale krav og ønsker, ledet af de lokale ledelser. Keolis driver fortrinsvis busser, men er ligeledes begyndt at drive letbaner, et transportmiddel som Keolis globalt, har mange erfaringer med. I Danmark sikres vores rettidige drift takket være vores driftspersonale, chauffører, mekanikere. Alle disse yder på højeste niveau, med den bedste træning og certificeringer indenfor branchen.

Keolis globalt

Keolis er et fransk selskab, der arbejder med kollektiv trafik i 16 lande. Som en af verdens førende leverandører af kollektiv transport, har Keolis globalt oparbejdet kompetencer inden for mange former for transport - buskørsel, letbaner, metroer, jernbane, bestillingstrafik og bycykler. Det største forretningsområde er busdrift, men selskabet er samtidig verdens største operatør af letbaner. Keolis gruppen har 60.000 medarbejdere og en samlet omsætning på 5 mia. EUR.