Chauffør efterlyst på Facebook for sin omtanke

onsdag 28. juni 2017

En 8-årig dreng gik langs en hovedvej i Nordsjælland, det syntes Stig, ude på sin rute med linje 360R, var lidt mærkeligt. Hvad der skete derefter, havde han nok ikke forventet.

Med teksten: "En KÆMPE TAK skal der også lyde til den buschauffør der har fragtet Alexander fra midt på valbyvej til Bjørn Andersensvej Blistrup. Hjælp mig med at finde frem til chaufføren, jeg vil så gerne takke ham for hans omsorg ". Sådan lød det fra moderen til 6-årige Alexander. Uden at vide det, var buschaufføren Stig blevet efterlyst på Facebook. 

Stig havde set Alexander gå langs vejen, og tænkte at det var lidt mærkeligt. Han stoppede bussen og spurgte hvor han skulle hen, det viste sig at Alexander havde en lang tur foran sig, derfor kom Alexander med ombord og sat på en anden bus mod hans endestation; Helsinge. Men ikke nok med det, så betalte Stig også for billetten, som han selv sagde til SN.dk "Hvad er 12 kroner i dag? Ingenting. Det er, hvad du lægger i Netto, hvis du glemmer at tjekke bonen, når du har handlet." 

Alexanders mor fandt frem til Stig, og de fik snakket sammen som Stig siger "...det er da meget sødt, at Alexanders mor vil sige tak. Og jeg har også talt i telefon med hende." Men ikke nok med det, Alexander og hans mor kom forbi Stig på Keolis anlægget, hvor Alexander havde en gave med til ham.